Opeltreffen 25 jaar Historisk Opel Klub Danmark

Club | Sektion Niederlande | Opeltreffen 25 jaar Historisk Opel Klub Danmark

Tijdens het Pinksterweekende, van 29 t/m 31 mei werd in Vorbasse, 15 km zuidelijk van Legoland in Denemarken, door de Historische Opel Club van Denemarken een groot Opeltreffen georganiseerd ter gelegenheid van hun 25 jarig bestaan.

Er kwamen zo´n 150 Opel oldtimers, van de jaren twintig tot begin jaren tachtig aan de meeting deelnemen. Voor het grootste deel uit Denemarken, maar er was ook een erg grote delegatie, met 35 auto´s, uit Nederland. Daarnaast waren er ook nog diverse deelnemers uit Duitsland en Zweden.

Het treffen werd gehouden op een sportveld achter een sporthal. Kampeerders konden op het sportveld kamperen en van het sanitair in de sporthal gebruik maken.

Op de camping aan de overkant konden echter ook huisjes worden gehuurd, voor degenen die iets meer comfort wilden.Aankomst was op de vrijdag voor Pinksteren. ´s Avonds was de officiele opening met vervolgens een gezellig samenzijn in de sporthal.

Zaterdag was bestemd voor een erg leuke toerrit door een heerlijk Scandinavische omgeving en met 52 km precies lang genoeg. ´s Avonds werd een buffet gehouden met aansluitend een fijne feestavond muzikaal opgeluisterd door een smaakvol muzikanten duo.

De zondag was bestemd voor een onderdelenmarkt en tegelijkertijd een show van de deelnemende auto´s. De show werd om 16 uur afgesloten met een prijsuitreiking voor de mooiste oldtimer in verschillende categorien. En hoewel dat ook het officieel einde van het treffen was, bleven de meeste deelnemers nog tot maandagochtend aanwezig.

Gedurende het gehele weekend is het weer ronduit fantastisch geweest.

Rudy Hanenbergh *1717

Text und Fotos: Rudy Hanenbergh *1717

Suche

Hier können Sie die gesamte Webseite durchsuchen: