38-ste ALT-OPEL Jaartreffen

Club | Sektion Niederlande | 38-ste ALT-OPEL Jaartreffen

 in CH-3380 Wangen aan  de Aare

38. Internationales ALT-OPEL Treffen 2009

Welkom in Zwitserland 

Begroeting door Klaus Pümpin.
Voorzitter van ALT-OPEL IG, Zwitserland. 

Beste Alt-Opel vrienden,

In de zomer van 2007 hield de sektie Zwitserland haar nationale treffen in Wangen aan de Aare. In de loop van de dag werd ik door de gemeentesecretaris Peter Bühler benaderd met de vraag, of ook een internationaal treffen in Wangen mogelijk zou zijn. Toevallig was zojuist het voor 2009 geplande treffen vrij gekomen en zo dong het stadje Wangen naar deze vrijgevallen plaats. Wangen ligt verkeerstechnisch zeer gunstig: aan de voet van het Juragebergte en direkt aan de Aare. Vanuit Basel is het 45 minuten, vanuit Züruch volstaat één uur en vanuit Bern dertig minuten om de stad te bereiken. Vanwege de rivierscheepvaart werd Wangen honderden jaren geleden al een belangrijke belangrijjk overslag- en distributieplaats voor zout en alle mogelijke andere goederen.

Het festivalterrein bevindt zich heel dicht bij de historische stadskern. We kunnen onze oldtimers op een militair terrein parkeren. De feesttent is hier per voet twee minuten van verwijderd.

Hetzelfde geldt ook voor het kampeerterrein. Het omheinde parkeerterrein zullen wij na middernacht tot aan de ochtendschemering afsluiten. In dringende gevallen zult u, evenwel onder begeleiding, vanzelfsprekend uw voertuig ten alle tijde kunnen bereiken. Het beproefde programma veranderen wij niet: de donderdag is aankomstdag, ´s avonds zullen wij jullie op het terrein van de Alt-Opel parkeerplaats kort begroeten. Eventuele mededelingen van het organisatieteam zullen hier ook worden gedaan.

De vrijdag staat in het teken van de toerrit. ´s Avonds vindt in de feesttent een amusementprogramma van de in Duitsland en Nederland bekende schlagerband “Calimeros” plaats.

Op zaterdag wordt , zoals gebruikelijk, op het parkeerterrein een ruilbeurs gehouden. Voor iedereen die onderdelen zoekt noch aanbiedt organiseren wij een alternatief programma.

De feestavond in de grote tent wordt, naast begroetingswoorden en eerbetonen, omlijst met een amusementsprogramma.Vanzelfsprekend zorgen wij gedurende het gehele gebeuren voor verzorging.Het organisatieteam heet alle Alt-Opel aangehorigen en hun familie en vrienden nu al hartelijk welkom en verheugt zich er op om met jullie vier onvergetelijke dagen te mogen beleven. Wij wensen iedereen een veilige en pannevrije rit naar Zwitserland. In naam van het organisatieteam groet u hartelijk

Klaus Pümpin *2836

Het titelblad is een geschenk van de hand van Alt-Opel IG Zwitserland lid
Andreas Stulz *1375.

Hartelijk dank And

Suche

Hier können Sie die gesamte Webseite durchsuchen: